Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag felade; men bara för att blona pojkar är sammhällets avskum: förlåter oss aldrig)


Vad du än tror så hatar jag dig ändå


Jag vill att allting tilläts
glömmas och förintas
som en film man
spolar baklänges,
stoppar undan i
källaren och låtsas
som om man aldrig såg

att om fingrarna
inte rörde vid den
brusiga televisionen
i just de ögonblick
då allting krackelerade
och det svarta vann
över det vita
igen
det att jag
smälte ihop med
plasman

det hände aldrig

Jag önskar att
jag levde i
en värld där
blonda pojkar
inte fanns




Fri vers av Plaster_Poetry
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry