Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sketch nr 11. Fritt ordflöde utan för eller eftertanke


Sketch 11

Det finns folk som tittar
folk tittar folk tittar folk tittar

Och jag är på gallerian
folk tittar
Jag handlar mat och mättar dig
och jag är på gallerian
påväg till tvättstugan
och plockar upp fåglar från marken

Det finns folk på gatan
det finns folk på gatan
folk tittar
när jag håller på om och om igen
Det växer blommor i hennes hår
och jag biter på naglarna
Jag är en gnu bredvid min fru
jag är en gnu bredvid min fru
och jag är som en dröm
och jag är som en dröm
inuti hennes huvud

Det finns folk på gatan
folk tittar och ser mig
ser att jag inte ler
ser att det växer blommor i hennes hår och hur hon står
ser att jag är där
och hur jag biter på mina naglar

Jag har flyttat långt bort när jag har bott med dig
Jag har blivit ett barn för jag tänkt ta mig fan
ge mig av in till stan och ba bränna av
jag har hoppats och trott
jag har stått kvar och väntat på t-centralen
dom kommer och hämtar mig snart




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 16:44



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Ah, det här är bra. Opretentiöst ordbruk, en ivrig (läs: ungdomlig eller ovettig?) rytmik bland raderna och okomplicerat förmedlade bilder. Eloge bror
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord