Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våren, gryningen och avslagen öl


Avslagen öl

Jag domnar mot gryning
vi nämner inte massakern
och räknar inga lik

Jag vill ligga här i gräset
tills solen går upp
Jag vill känna den mjuka daggen
på mina läppar
och jag vill återgå till jorden
och jag tror nog
att nu öppnar bagerierna
och jag tror nog
att nu sjunger fåglarna
och jag tror nog
att gryningen kommer




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord