Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Ett steg i taget

Du är tveksam, måste tänka över,
menar att du redan har allt det du behöver
Jag är loket som driver på,
men blir trött och börjar tappa stinget.
Greppar efter ett sista halmstrå,
nu är det allt eller inget!
Jag säger:
- Nu går vi på det bästa förslaget!
Du svarar:
- Jag går i långsam takt, ett steg i taget.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-03 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP