Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Antiklimax

Ingen rök, utan en stark lukt
av avgaser i tjocka lager.
Jag får kvävningskänslor
av dina luftföroreningar!

De tränger in i min kropp,
genom öppna spjäll
som jag försöker täppa igen.
I desperation håller jag händerna
för mina öron.

Vibrationerna fortplantar sig
i rummet, genom membranen
och ökar i intensitet.
Nivån är olidlig när du,
helt utan förvarning
bryter och går ut.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-05-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP