Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mormor

Med oro i kroppen
går jag in till dig

Är du glad, arg
eller ens vaken

Du börjar gråta av
glädje när du hör att
det är jag

Sen blir du arg för
att inte någon har
öppnat ditt fönster

Men fönstret är
öppet

Du glider in i din
bubbla och blir tyst

För att sedan börja
gråta igen och ropa
efter din mamma

Du börjar skrika
på mig för att du
inte fått klippa dig

Försöker tala om
att du klippte dig
för två dagar sen

Mina tårar börjar
rinna vet inte om
du ser dem

Efter en stund somnar
du och jag sitter kvar
länge och håller din
gamla men lena hand

Vet att det är din
sjukdom att detta
egentligen inte är du

Men det gör ont ända
in i själen






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-09 10:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2024-05-13

  Kungskobran VIP
Rörande
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP