Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen är en mystisk person

Djävulen är en mystisk person

Står vid änden

Var vrida mig?
Rädda mig själv?

Ser till höger,
ser till vänster

Varför lever jag mitt liv?

Djävulen är galen

Vad finns bakom ryggen?
Rädda mig själv

Berätta en historia
Lova mig hjälp




Fri vers av Manlind
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-19 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manlind