Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget åker

Tåget åker
Dragspelaren

Änglar i snön
Fortsätt leva

Främling

Vill slå mig fri

Ring på min bjällra
Rök på vattnet

Du ska bli president
Fred

Regnbåge




Fri vers av Manlind
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 17:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse som skänker tankar!
Tur o retur eller"bara" evig
enkel-biljett?
;)
2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Manlind