Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvardspsalm

Gud är nära, han är här
I en brödbit, tunn och vit
vill Gud komma nära mig

Gud är nära, han är här
Finns i vinet, rött som blod
han som korsfästes för mig

Gud är nära, han är här
Genom nattvard, bröd och vin
vill Gud komma nära mig

Gud är nära, han är här
Han är i mig, ger mig liv
Han som dog lever i mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lykta
Läst 707 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lykta
lykta