Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen lovar Herren

I allt som Gud har skapat
har han lagt en lovsång
I trädens sträckta grenar
och vattnets vilda brus
I gräsets tysta prassel
och i snö som knarrar
Hela världen lovar Herren!

I allt som Gud har skapat
har han lagt en lovsång
I fåglars vackra sånger
och fårens bräkande
I hundens lyckliga skall
och en katt som spinner
Hela världen lovar Herren!

I allt som Gud har skapat
har han lagt en lovsång
I vuxnas diskussioner
och barnens glada skratt
I förälskat tonårsprat
och ett spädbarns joller
Hela världen lovar Herren!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lykta
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lykta
lykta