Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Trasigt stämband.

uppå cellons hjässa
varv för varv
du skruvar, skruvar i snäckan
och med kaossynkad
balansvåg
du söker dränera läckan
för att med defekt-iv
forna sträng
söka struktur i symfonin,
en önskad minusvikt
i skalan
och skyla alla falska skrin




Fri vers av Allonsy
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 01:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp, riktigt snyggt!
2010-10-13

  Max Poisé VIP
Oj vilken liten pärla jag fann här!

Lysande!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Allonsy
Allonsy