Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likgiltighet


Maneki Neko

i denna värld, av humana empatier

Här
beaktas välment
din, livets, gråspräckliga vy

som av alla fönsters glatt vinkande katter

Här
längs en asiats
kulinariska aveny




Fri vers av Allonsy
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allonsy
Allonsy