Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut för tidigt. Slut för sent.


Efemärt. För tidigt och för sent.

… och granen ska vi pynta

på tok för tidigt, as good as it gets
med hela, vår relations, relikskatt
så som med dagens skarpa ögon sett
som dagsländans framtidsvision inatt

så som världen skyles hans luftslott
som kala barrträd i juli månad
på tok för sent, as good as it got
med trohetseden bortglömt förlovad




Fri vers av Allonsy
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allonsy
Allonsy