Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människors möten

Människors möten
från första början
all spegling
som blickar ger
skapar oss allt mer
- liksom orden

Människors avsked
är minnet
av blickars möten
och av orden
och att vi var

Sista mötet
är solens öga
där allt av kärlek
stannat kvar

Så bildar horisontens snitt
en moders leende
ett solens seende
av ditt och mitt




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-05 13:29



Bookmark and Share


  Honungsgrävling
Det är särskilt fint med tankar och liknelser kring sociala interaktioner och hur du gör paralleller till hur solen "ser" oss och horisonten som ett naturligt leende. Väldigt vackert och tänkvärt.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP