Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita fågeln



Den vita fågeln
mot det vita molnet
svävande,
solbelyst samspel

nedsänkt
landning,
uppåtsträvande
andning
i ett.

Som hur vi borde
förstå oss,
att allt är ett
himmelskt sett
ovan jorden -

vår flykt
på flykt
mot våra odds,
sent att besannas
bortom oss.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-28 12:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag tycker om dikten där den vita fågeln tar mig på en resa, där jag anar något som jag inte kan greppa. Något bortom oss som ger mig hopp.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP