Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens nedgång

Då himlen speglar sig i hav
och dagens fickur i västfickan
stoppas

och gonggongen
ljudlöst vid solnedgången

vid ingången till himlen
där horisontens snitt
ger alltings mitt

och bildar någons leende
ett seende att allt
är ett




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-05 13:33



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Uppmärksamt.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP