Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom målarduk

Slutade måla
för himlens skull
och föll på rygg
som störtad
men lättjefull

Efter en sömn
ur jord och gräs
som bortglömd
och namnlös
för bara vara -

Bergtallens nålbrev
över mina ögon
som sändning
till himlens höjd

borstarnas grönfärg istället
utan att färga det blå.

Se, men inte röra
det heliga
ditt kryp !




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 12:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
men väl inramad, den poesin
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP