Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tal och tystnad

Bland tysta tal
av centimeterord
på armslängds avstånd
en milsvid tystnad

Den lade sig i
som tomrum
mellan orden
och bokstävernas
staplar

Den visade
tidlös till sist
utan visare

eller att någon
blev det

på ingenting
och tomheten

och tog ur
tavlan
ur dess fattning

och fick oss
att fölora den

och falla ur ramen
in i tomheten

efter tänkta kugghjul
i själva verket.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 17:35



Bookmark and Share


  intelikabra
första stycket, love it. Man fastnar vid de orden.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP