Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev i maj till min älskade morfars dödsannons.


Som det var förut

Jag kommer alltid att se dig sitta i din stol på berget vid vattnet i Kambo.

Som det var förut.

Varenda gång jag går dit kommer jag att se dig sitta där i solen, med huvudet bakåtlutat och blundande.

Som det var förut.

Du kommer att titta på mig och ge mig det där fina leendet, som bara du kan le.

Som det var förut.

Jag kommer att se dig sittandes där på berget.

Som det var förut.

Du kommer fortfarande att finnas.

Precis som det var förut.




Fri vers av Snelin
Läst 656 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-02 18:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande.
2011-02-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert förmedlad saknad.
2011-02-09

  Kimberly Enqvist
man blir verkligen rörd. hjärta <3
2011-02-05

  Miss Ericson
nej åh vad fint elin.
jag börjar gråta.
<3
2011-02-03

    Lillduvan
Åh så vacker!
Orden går in i hjärtat och stannar där.
Välskriven text med mycket känsla.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Snelin