Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan att livet ska vara så komplext och komplicerat hela tiden.


Jag skriker efter dig

Glädjeruset från helgen har gått över och hela min kropp skriker efter honom. Jag drömmer drömmar där han rör mig, där jag får hålla om honom, där jag får vara hans. Sen vaknar jag upp till verkligheten i min tomma säng, som egentligen är rätt liten men som mer och mer känns allt för stor. Jag kan fortfarande känna hans fingrar. Så fort det känns som att jag håller på att glömma bort drar jag mina egna försiktigt genom håret, precis som han gjorde. Till och med när jag själv gör det får jag den där puderrosa känslan.

Jag skriker efter honom hela tiden. Mitt huvud skriker så högt att det gör ont. Jag är inte hans. Han kan inte bli min.




Fri vers av Snelin
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-05 17:39



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
Åh Elin, skriv mer, skriv mer! Må du aldrig sluta skriva! Skriv ännu oftare, det är så bra, jag vill läsa mer! Trots att det du skriver om smärtar så är det riktigt riktigt bra!
2013-02-17

    HildaLa
Vet hur det kan kännas. Tycker om din lilla text. Rak och kort. Det kan kännas så jävligt sånt där. Omständigheter kring kärlek.
Kram.
2013-02-10

  © anakreon VIP
Men glöm aldrig
att du själv är
huvudpersonen
i ditt eget liv.
Calle
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Snelin