Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tanken av oss ger mig kväljningar.


Till en självupptagen pojke

Alla dessa varma minnen av dig
Är bara skuggor av en förgången tid
Här finns inget kvar mer än din kyla
Jag har känt din drypande svett mot min kala kropp
Men aldrig värmen jag en gång trodde fanns där
Allt är som en svunnen dröm
Där du svarar mig att allt är på lek
Men denna gång vägrar jag lyda
Du må vara en vinternatt
Men inom mig brinner nio helveten
Allra längst in är du




Fri vers av Snelin
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-14 17:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
extremt starkt - extremt bra
2015-09-08

    LitenOskyldig
Starkt av dig att skriva detta.
Och hemskt kul att se att du publicerar här igen.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Snelin