Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lånad förälskelse.

När solen lyste in genom fönstret
fann jag dig i mitt hjärta

Då stjärnorna blinkade som starkast på himlen
vann våran kyss havet och luften

Våra fötter försvann genom sanden
Din blick stal andan från mitt bröst

Vinden lekte runt omkring oss
Jag värmde din kalla hand i min

När regnet föll ner
längs diken och avgrund
Såg jag min framtid
med dig i min famn
Ack , jag känner blott till ditt artistnamn




Fri vers av Rasehorn
Läst 675 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-26 00:42



Bookmark and Share


  M-Lyn
Åter igen briljant Imponerande text Där du verkligen berättar så man ser känner och hör vad som sker !
2011-07-03

  M-Lyn
Åter igen briljant Imponerande text Där du verkligen berättar så man ser känner och hör vad som sker !
2011-07-03

    Ken Cassel
När solen bara lyste in genom mitt fönster så fann jag ditt ensamma hjärta
där på golvet
Det bara låg där och sprattlade lite
Och genast då, så kände jag bara en massa sorg och smärta i min själ
Bra där min vän!
:-)
Ja, jag gillade den text här!

Mvh

Ken
2011-05-18

  aol
verkligen så fint berörande skriftat,
2011-03-27

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Rasehorn
Rasehorn