Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss.

Blotta anblicken
en sol
en måne
hon kräver livet
I svart t-shirt
i ljusa hav

Hon kräver livet
framför vita väggar
Hon kräver livet
i musse pigg tights
och grå kappa

Hon kräver livet
med de vackraste ögon
blommigaste av kinder
Hon kräver livet
i trappens trånga utrymme,
på madrassen, första natten
i tältsängen
kräver hon livet

Hon kräver livet
i klänningar
hon kräver livet
med öl och snus
I skogar, i by, i berg och i sky
hon kräver livet
och jag det av henne

Hon kräver livet
med hennes dans
med hennes skratt
hennes gråt
hon kräver livet
med mitt förlåt

Hon kräver livet
utan chans
kräver livet
i stenhård glans
Hon kräver mig
i livets trans
Hon kräver livet
jag kräver allt




Fri vers (Fri form) av Rasehorn
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-29 14:17



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Något av det bästa jag läst på länge. Bokmärker!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Rasehorn
Rasehorn