Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd av en stjärna.

Svalde det fattiga,
i de droppar som föll
ner för din kind

Flämtande,
svanslös i din närvaro
Och totalt blind

Tuggade din sista sanning
Blåste din första lögn
i närhet

Jag stannar i tomluckan
stilla och håglös, kall
som temperaturen i rymden

Bränd av en stjärna,
föll jag ner
ner i avgrunden




Fri vers (Fri form) av Rasehorn
Läst 565 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-18 02:32



Bookmark and Share


    Entyp
Är det något jag lärt mig så är det att man bara ska lyssna på sig själv (när det gäller texter åtminstone). Ja du läste rätt. Riktigt fint. Du har något!
2013-10-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsamt vackert. =)
2012-03-20

  Minkki VIP
jag vet ju inte om du ändrat något, läser sent. Men en fin text, med ett personligt grepp! Intressant också med mellanslagen före kommatecknen, jag läser dem som en förlängd paus. Skönt! (Mycket sagt av en som är noga med punkter, prickar och kommatecken;)
2011-06-02

  Junitvillingen
Vad annat kan sägas än att du poetar som en mästare!!
2011-05-29

    Ken Cassel
Lempe!
Den här vart faktiskt riktigt bra
Men skulle kunna bli ännu bättre om du finslipade lite på den
Som ett enkelt exempel
i de droppar som föll, och inte i det droppar som föll
och ett annat exempel
flämtade
svanslös i din närvaro
och totalt blind
totalt förblindad menar du väl
:)
Hi Hi

I vilket fall som helst, Lempe, så skulle jag vilja tro att det här alstret skulle kunna bli
så mycket bättre, om du bara finslipar lite på det
Men det är jag det, då jag gillade det som du hade skrivit ner här

Mvh

Ken
2011-05-22

    Johnjohn
Grymt välskapat! *applåd
2011-05-21

  Lena Själsöga Keijser
så vackra bilder stiger fram genom dina ord

ur det vilket är lämnad
det är stort skriva den upplevelsen så vacker
2011-05-18

  Fru Intighet
Underbart skrivet!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rasehorn
Rasehorn