Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort godnattsaga på rim

Lång borta från ett fjärran land
reste en skuldsatt kung av sand
för att anhålla prinsessans hand
han reste effektivt fylld av hopp
och struntade i onödiga stopp
ty han stod på konkursens rand

När han väl kom iland
mötte han ett rövarband
som hade blodad tand
Han fick smällar både här och där
innan någon skrek "vad är det här?
han ju mer bankrutt än ett u-land!"

Rövarna drog hem till Irland
och vår kära kung av sand
fortsatte på resan med hjärtat i brand
tillslut kom han i alla fall fram
för att finna prinsessan fylld av gram
och till heroinet tillvand.

Snippsnapp-struntsnut
Så var den skitdåliga sagan slut




Bunden vers (Limerick) av Disco2000
Läst 3570 gånger
Publicerad 2011-10-06 02:44



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Kul med rim! Prova att rappa den med Gessles Kung av sand som bakgrundslåt!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000