Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag att det är höst på min planet?

Han gick av i gamla stan
Skorna satte sina spår på den regniga perrongen
Innan tåget hunnit lämna stationen
Hade regnet ätit resterna av hans existens




Fri vers av Disco2000
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 17:41



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Suveränt! Texten dunstar inte lika fort, den stannar hos mig.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000