Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår inte ens själv

Det blir svårt att skriva om jag tror att du
du ska se
läsa mig
och förstå

Jag känner inte som du tror jag
man kan lura sig själv
framochtillbaka
jag är mästare nu

Så när du säger att du får orgasm i hjärtat
när du ser mig sova
hugger du mig i hjärtat
för jag

vågar inte känna som du
kan inte
förstår inte

Stanna hos mig snälla
gå inte
håll om mig och slicka mina tårar
jag masserar ditt onda

Du vill bara finnas
suga ut intensiteten ur varje bit av livet
men tror du livet är så?
Är det de stunder vi släpper verkligheten för

lyckan i att känna doften av någons hår?
Vi lever alla i olika lögner
alla fuskar på något sätt

Så jag går vilse
i ditt skydd mot hatet
det blir för svårt för mig

nu kan du ta mig så lätt




Fri vers av Disco2000
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-02 00:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Givandet och tagandet kan bli till en katt-och-råttalek, det är väl ofta så livet kan bli. Att skydda sig själv men ändå öppna upp för någon annan...

Speciellt en del talade lite mer intensivt...

"Så när du säger att du får orgasm i hjärtat
när du ser mig sova
hugger du mig i hjärtat"
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000