Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar ur skorna

Hur kan en gud
ha skapat en människa
när själva livet för en gud
utgörs av människans tro?

För det viktigaste är inte vad du tror,
utan det viktigaste är att du gör det.
Så vad spelar det
egentligen för roll
vad vi tror på,
när vi ändå själva
har skapat det?

Ja för utan oss är gudar bara sten
och jag personligen
tror som de gamla isfolken i öst
att sten
det är det femte elementet.
Men också symbolen
för döden...
och vad nu det innebär.




Fri vers av Disco2000
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-27 02:16



Bookmark and Share


  Ari Viklund
du är bäst
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000