Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet är en fest är döden en lång baksmälla

Min ork är slut, mina glansdagar passé
struntar i trerätters med gåsleverpaté
I magen finns mest stressrelaterade sår
eftersom jag obehindrat år efter år
adderar fler krävande moment
för att ändå vrida på varenda cent
Ska det verkligen vara såhär till man dör?
Inte så konstigt att man som gammal är rätt mör
Nu blir rimmen redigt dåliga och texten är kass
innehållslös och det kommer ingen poäng som är vass
bortsett från att jag känner det som livet redan tagit slut
som att jag upplevt och sett allting förut
Jag vill göra något som ger mig mening i vardagen
så den inte känns så jävla avslagen...




Fri vers av Disco2000
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 14:31



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
bra!
2011-08-11

  Fredrik P. VIP
mening är en egen
kreativ process...
2011-08-09

  Disco2000
Tack för stavningstipset.
Och jag sitter på jobbet så att stänga av datorn vore ganska förödande...
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000