Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viva la revolution!


Rädda världen inatt

När Dom sover
ska vi krypa fram
ur skrymslen och hål som

tomtar
Vi ska måla betong
lyktstolpar

rosa, blått, grönt
istället för ångestgrå och
vi ska ge blommor

Skyltfönstren ska
målas över med svart
som sig bör

Livsstilsmagasin ska
brinna
med kvällstidningar

Sen ska ni finna
vad som ej kan köpas
för pengar

Men det
är en annan
revolution




Fri vers av Disco2000
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 12:37



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Brukar inte läsa många dikter på poeter.se men dina har en viss självmedveten humor som kikar fram. Fortsätt så!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000