Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ett jävla pådrag

Luften kändes lätt att andas men bar en känsla av att sommaren snart var över. Haltandes ner för trapporna syntes rondellen dit fler och fler blåljus tillkom. Hon fortsatte över spåret och ställde sig med ryggen mot hela eländet och försökte låtsas som att hon inte sett något.
"Se men inte synas." tänkte hon. Och trots att folk dog den dagen kom tåget i tid. Och trots att hösten låg i luften kändes solen mot hennes hud nästintill lika varm som en sommaren.




Fri vers av Disco2000
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-14 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000