Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring

Oförlösta kärleksdrömmar
bottenlösa hål
sjuk är jag
mina tankar
exploderar i intet

allt annat är grått
har förlorat sin mening
i mitten står du
en guldkalv
lyser
som en hägring
i öknen

oförmögen är jag
att nå dig




Fri vers av Helena Martinsson
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-11-20 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guldkalvar för bara elände med sig.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Helena Martinsson