Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvilligt villig

Kapillärerna sjunger
en orytmisk sång

blundar för vilja
och stål som stöter

Törne och tistlar
nästlar sin ring

snärjer sakta
med tillfälligt tvinnad
tråd
av silver




Fri vers av Helena Martinsson
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-11-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Martinsson