Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan

Godmorgon
vackra svala
jag vaknade
uppfylld av din poesi

Jag vill ligga omslingrad
och höra dig viska
vackra ord i mitt öra
Jag vill kyssa dina nacke
tills du får nog

Då lämnar jag dig
att spela
på din ensamma sträng
tills vi båda
vill närhet




Fri vers av Helena Martinsson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Martinsson