Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möjlig närhet


och jag
jag gör mig fin
inför din möjliga
uppenbarelse

och om det nu
är så
att du endast utnyttjar
mig

gör det långsamt

för jag
jag har gjort mig fin
för dig




Fri vers av Hortensia
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-16 00:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackra fina tös, ömmande fin text
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hortensia
Hortensia