Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dömda väntan

Jag borde sluta vänta,
för jag vill sluta drömma

Drömmarna inspirerar väntandet
och jag behöver
fridfull sömn.




Fri vers av Hortensia
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-25 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hortensia
Hortensia