Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaipur


Den rosa stadens doft fyller min fritids luft. I den lilla lägenheten är jag en prinsessa, naken kunglighet upplyft till källartaket av en förlorad prins. Naken, avklädd kylan men invirad i lågans filtar, nervositeten svidande i läpparna och lusten svällande i halspulsådern. Vi dansar. Med svindel i benen och en soluppgång i magen, med händer lena som satäng på arbetande lår. Andnöd. Den nordiska vinternatten värms upp av afrikanska kyssar under rött sken, under vilja, under begär. Vi dansar tills Jaipur svettas, rinner nerför våra ryggar och över våra halsar, fångas av tungor som passionsfrukt. Befrielsen. Vilande i mina kupade händer, Afrikas förlorade prins.




Prosa av Hortensia
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-17 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hortensia
Hortensia