Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEN DAG JAG BLIR ETT STJÄRNEBLOSS

 


 

Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Som våren alltid återkommer

Som fåglarna sjunger

i morrontimman

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid att

älska dej

Som vågorna slår mot en strand

Som gräs och blommor

alltid vajar för vinden

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Som dagen alltid återkommer

Som stjärnor

som lyser upp vår jord

Ska min själ alltid vara där du är




Jag kommer alltid alltid

att älska dej

Till den dag jag blir ett stjärnebloss

Då vet du ej längre

vart jag finns min vän

Men min själ är ändå där du är




M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-11 16:39



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vacker poesi!
2014-07-15

  Oscar E Quinn
Mycket fint! Bland dina bästa ;)
2014-07-14

    ej medlem längre
Bland det vackraste och finaste du skrivit, nära är där man vill vara.
2014-07-14

  © anakreon VIP
Ja, o ja!
Calle
2014-07-14

  Carina Bendix
Jag fick rysningar av den här..så vacker!! :)
2014-07-12

  Mona Drugge
Vackert vackert ur hjärtats själ
Dess minnen vi bär av nåns nära bortgång lever i himlens alla stjärnor kvar.
2014-07-12

  Palett
Vacker text till en älskad !
2014-07-11

    Jag är fan större än Sartre
Tjusigt formulerat och orden når ur sig själva liksom!
2014-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart formulerat om evig kärlek!
2014-07-11

  stig wikman
MYCKET VACKERT.

KRAM TILL DEJ.
2014-07-11

    ej medlem längre
Vackert diktat, vacker kärleksförklaring!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP