Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR SENT

Jag pianterar ett träd , ett litet
och jag ser det framför mej stort
Ser en krona så vid
som ger skugga och skydd
för den som sitter bredvid
Ett träd ett trygghetens träd
jag vattnar, sköter och talar till
Tar på dess unga släta stam
och jag vill se att det växer snabbt
men jag känner
det griper i mej ett vemod
när jag i tanken ser trädet stort
För trädet är litet
jag är gammal
och jag ser det växer ej fort

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 18:26



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Får mental whiplash av att du använder "mej" som är, närpå, talspråk och "ej" som är, närpå, utdaterat. Får inte riktigt grepp om helheten genom det lagret.
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP