Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILSNA TANKAR

Vilsna tankar söker vägar
vägar till en öppen plats
Plats där tankarna kan växa blomma
söka mening i vad sagts
Hitta ljuset, glömma vägen
vägen som var lång och svår
Glömma tankar som var vilsna
stanna när dom mening får

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-02 21:07



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vacker. Vemod men med en känsla av hoppfullhet.
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP