Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR EN LÄNGTAN

 Så tomt det bli
när någon reser
som man håller kär
som en bit rycks bort ur själen
Den biten
far längre och längre bort en tid
för att så sakta komma åter
Men för varje avsked 
blir det ärr i själen
Minnena, av av skeden
grumlar en aning
lyckan av återseende
Dagar av återseende
som går så fort
Dagar av åfrånvaro
som sakta kryper fram
LIVET ÄR EN LÄNGTAN

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-04 18:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sanna, vackra ord....
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP