Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Där vågen slår
finns det en strand
ett kärleksrop
en väntande hand

Dit stigen leder
finns det en själ
en trogen sådan
som vill oss väl

Där sånger spelas
kan känslor höras
och vackra toner
oss djupt beröras

Där ögonblick råder
finns det ett rus
i glädje och svårmod
tänds hoppets ljus

Dit där rosorna doftar
vill så kärleken vandra
en plats att förtjusas av
och där värna varandra

Där livet slutar andas
finns ett värdigt bo
en behaglig tillflyktsort
för själens ljuva ro

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 893 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-01-26 03:36



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Oj, en otroligt fin text. Jag blev så berörd av den. En fin rytm som bar orden fram, tack.
2016-01-30

  Teresia Ridell
Åh blir varm, känner hopp, ser ljus så rofyllt och innerligt. Mycket bra !
2016-01-30

  Angela Bohlin VIP
En vacker text...med berörande innehåll
2016-01-30

  louisegirl
Briljant diktat
2016-01-28

  Kjell Åhsberg
Vackert berörande rytmisk dikt.
2016-01-28

  Maud Louise
Så ljuvligt vackert klingar dina ord
2016-01-28

  DominiQueen
Finstämd, underbar och magisk.
2016-01-27

  M.Eta
Underbar text som berör!
2016-01-27

    Birgersdotter VIP
Vacker fin poesi.
2016-01-26

  Gisela Nordell
mjuk och fin text, som en kärlekssång

"Där sånger spelas
kan känslor höras
och vackra toner
oss djupt beröras"
2016-01-26

    ej medlem längre
En mycket vacker text!
2016-01-26

    Dan Myrbeck
Vacker poesi!
2016-01-26

  Fem hjärtan VIP
Så helt underbart vackert! Ett bokmärke får du av mig!
2016-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert skrivet...
2016-01-26

  Änglaögon
Vacker text som inger hopp och tröst
2016-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande och livgivande faller dina ordflätor i god jord.
2016-01-26

  Ljusletaren
Sant /kram
2016-01-26

  Sommarina VIP
Fint
2016-01-26

    ej medlem längre
Om det än någon som berör med orden...så är det du!
2016-01-26

  Ingrid Trolle
Starkt berörande dikt
som griper tag i läsaren
Den måste bokmärkas
2016-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om döden!
2016-01-26

    ej medlem längre
Mycket vackert, bland det bästa du skrivit tror jag!
2016-01-26

    ej medlem längre
Vackra toner hörs bland dina fina ord..
2016-01-26

    ej medlem längre
Otroligt vackert och stämningsfullt skaldat. Berörande för kropp och själ.
2016-01-26

  agneta pichler
Underbart vackra rader..
2016-01-26

    ej medlem längre
Som balsam för själen är det att läsa denna dikt. Du lyckas åter att fängsla läsaren med din varma och sköna poesi. Jag blir alldeles stum av beundran.
2016-01-26

    ej medlem längre
Vacker berörande, bokmärks @-}-- tack
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO