Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsumtion

För att upprätthålla världen
makten den har över dig
Och utöka den
behöver dom din rädsla




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-17 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP