Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonet

Du är ett struptag,
en annan brännande sol
tårar och taggar
Inget tillbaka,
bara framåt
Bara något som jag borde,
något som jag skulle ha
ett slag och sen ner
Något skrämmande stirrande,
en katalyst
och allt smärtsamt som bor i minnen
som helt utan strategi bara pressas
och får mig att rämna helt skandalöst
Jag älskar dig,




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-26 19:51



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Du skriver bra. Starkt.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP