Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvinsot

Jag var bara drömmar och ogjort,
törst och aldrig drucken nog
Och min fylla blommar ut

Den olyckliga livsformen,
som kunde skratta
men aldrig gjorde
Mitt förflutna kan enbart
fördömas

Mina ögon blev dimmiga
och ointresset förevigades
Modersmjölken surnade
långt innan jag vände ryggen till




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-02 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP