Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästervärk

Nånstans i slutet på dom här gravarna
lever jag fortfarande
Mitt hjärta är bara fyllt av ord
som jag kan gråta över

Din puls slår i takt med musiken
och jag kan inte hålla käften
inte sluta sjunga,
bryter regler igen

Jag jagar din skugga
men den springer från mig
som du




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-25 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP