Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet hej från dig

Jag tror du sover
men jag provar ändå att skriva hej
Jag verkar inte bli trött inatt
och saknar dig
Allt som jag hållit i har släppt sitt tag
trots att jag betedde mig som desperat
Jag lovar att jag inte har nåt att tjata om eller fråga
bara hoppas att du kanske kommer svara
Trots att du nog sover och jag har ingen som lyssnar på mina ord
Och ur ovissheten föds oro
föds ångest
föds nån som inte kan låta dig gå
inte bara troligtvis utan troligen
Och jag hoppas du ska svara
för jag ville bara säga hej
en liten lindring från att veta att jag inte kan sova
och fortfarande har nån som du
Ett litet hej från dig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-28 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP