Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla i 7

Vackrare än nåt jag sett
Lämna mig inte
Jag är så jävla trött,
på att ligga här ensam

Krälar du med mig?
Tror du på mig?
Skriker du med mig?
Kysser du andra med mig?
Behöver du, som jag?
Kan du göra så jag inte är trött?

Och allt smakar svett
Allting blev plötsligt värt någonting igen




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-08 13:14



Bookmark and Share


  Ida C Nilsson
Guld värt att hitta någon att kräla tillsammans med. Dela oglädjen
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP