Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld och ved

Ta det här som ett mirakel.
Jag, en vanlig pojke, leds till offerplatsen
– offras inte
och ni minns mig?
Konserverad som foster i historien
ofullbordad.
Så ni daltar med mig.

Vi har eld och ved, men var är lammet?

Av en slump såg Abraham en bagge
som fastnat i ett snår med hornen,
tog den.

Dyrka baggen.




Fri vers av baby bob
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-11 13:00



Bookmark and Share


  objekt3
Märklig sak att fira kan en tycka, att inte behöva offra sin son, firar vi det motsatta på julen/påsken?
2016-11-11

    tehdog
mäktig
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

baby bob
baby bob