Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårdikt


magnificat

med handen om min nacke
huvudroten
satte han mig ner
i jorden

som en lök
med smutsigt ansikte
och hättan, som flagnade av mig
så sliten var den

och jag sköt fram benen
tills mina rosaröda fötter
guppade i solen
eja!




Fri vers av baby bob
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-13 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baby bob
baby bob